+36 (30) 459 4571

Budapest - Eladó Ház

Elhelyezkedés
II. kerület, Remetekertváros
Alapterület
400 m2
Irányár
334.000.000 Ft
Hirdetés azonosító
UZ71

Leírás

ELADÓ II/A KER. REMETEKERTVÁROSBN 2 NAPPALI + 5 SZOBÁS, PANORÁMÁS CSALÁDI HÁZ
Eladó Budapest IIA. kerület Remetekertváros városrészben, a Francia iskola közelében, egy szabályos alakú telken, az 2000-es évek elején épült, kiváló állapotú, örök panorámás villaszerű családi ház. Az épület nettó 400m² alapterületű 3 szinten, a hozzá tartozó telek 516m².
Az utcaszinten van egy 2 bejáratú, 3 autó számára kialakított teremgarázs. Ezen a szinten van még egy külön fürdőszobás lakrész, nappalival, dolgozószobával, gardróbbal és saját fürdőszobával, és egy háztartási helység szaunával. Az emeletre egy lépcső vezet fel. A földszinten található a tágas bejárat, egy közlekedő, egy nagy kertkapcsolatos nappali, amerikai konyhás étkező, egy spájz, valamint egy mosókonyha külön WC-vel. A teljes emeleti szintet körbeveszi egy hatalmas terasz kültéri medencével. A második szinten található a szülői fürdőszobás lakosztály saját gardróbbal, valamint 2 hálószoba és fürdő. A tetőtérben egy egyterű nappali lett kialakítva, üvegtetővel, gyönyörű kilátással a környezű hegyekre.
A ház délnyugati fekvésű, napfényroló véd a tűző naptól. A konyha beépített bútorokkal, tűzhellyel, elszívóval, mosogatógéppel és hűtővel felszerelt. A házban több beépített szekrény segíti a tárolást. A házban kondenzációs gázkazán van padlófűtéssel, valamint radiátorok és kandalló biztosítják a meleget. Az épületben műanyag thermo ablakok és nyílászárók kerültek beépítésre. A helyiségek burkolata laminált parketta, márványlap és csempe. A teraszok kültéri járólappal burkoltak. A kert parkosított, öntözőrendszerrel ellátott. Az ingatlanban elektromos kapu és elektromos garázsajtó üzemel.
Közlekedése kiváló, Buda egyik legnagyobb közlekedési csomópontja, a Hűvösvölgyi végállomás 5 perc alatt elérhető. A buszmegáló néhány perc sétára az ingatlan bejáratától. Legközelebbi bevásárló hely a Hüvi Bevásárlóközpont. Posta, gyógyszertár, óvodák, bölcsődék , iskolák mind megtalálhatók a közelben. Csendes nyugodt zöldövezet, távol a város zajától, de mégis közel mindenhez.
Az ingatlan kitűnő elhelyezkedése végett kiváló befektetés, kiválóan alkalmas több generációnak és követségei rezidenciának is.
Amennyiben felkeltette az érdeklődését és szeretné megtekinteni az ingatlant, kérem hívjon!

Kapcsolati adatok

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok