+36 (30) 459 4571

Budapest - Eladó Ház

Elhelyezkedés
II. kerület, Budaliget
Alapterület
300 m2
Irányár
249.000.000 Ft
Hirdetés azonosító
UZ125

Leírás

ELADÓ II/A KER. BUDALIGETEN, 2 NAPPALI + 6 SZOBÁS, NAGY KERTES CSALÁDI HÁZ
Eladó Budapest IIA. kerület Budaliget városrészben, a Francia iskola közvetlen közelében, egy szabályos alakú telken, az 2000-es évek elején épült, felújítandó családi ház. Az épület nettó 300m² alapterületű 4 szinten, a hozzá tartozó telek 905m².
A pinceszinten van 2 külön bejáratú garázs. Ezen a szinten van még egy hatalmas wellness rész, 6m x 4m-es belső medencével, szaunával, fürdőszobával. Belső lépcső vezet fel a földszintre, itt található a tágas bejárat, a hatalmas kertkapcsolatos nappali, amerikai konyhával, és étkezővel, egy dolgozószoba valamint egy fürdőszoba WC-vel, valamint egy külön WC. A teljes szintet körbeveszi egy hatalmas terasz, ahonnan közvetlenül a kertbe tudunk kilépni. Az emeleti szinten egy nappali, 3 háló és egy fürdőszoba van. A tetőtérben egy egyterű nappali lett kialakítva külön WC-vel.
A ház délnyugati fekvésű, kondenzációs gázkazán van, radiátorok és kandalló biztosítják a meleget. Az épületben fa thermo ablakok és nyílászárók kerültek beépítésre. A helyiségek burkolata fa parketta, márványlap és csempe. A teraszok kültéri járólappal burkoltak. A kert parkosított, öntözőrendszerrel ellátott. Az ingatlanban elektromos kapu és elektromos garázsajtó üzemel.
Közlekedése kiváló, Buda egyik legnagyobb közlekedési csomópontja, a Hűvösvölgyi végállomás 15 perc alatt elérhető. A buszmegáló néhány perc sétára az ingatlan bejáratától. Legközelebbi bevásárló hely a Hüvi Bevásárlóközpont. Posta, gyógyszertár, óvodák, bölcsődék , iskolák mind megtalálhatók a közelben. Csendes nyugodt zöldövezet, távol a város zajától, de mégis közel mindenhez.
Az ingatlan kitűnő elhelyezkedése végett kiváló befektetés, kiválóan alkalmas több generációnak és üzleti vállalkozásnak is.
Amennyiben felkeltette az érdeklődését és szeretné megtekinteni az ingatlant, kérem hívjon!

Kapcsolati adatok

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok