+36 (20) 2 631 245

Budapest - Eladó Ház

Elhelyezkedés
II. kerület, Széphalom
Alapterület
110 m2
Irányár
165.000.000 Ft
Hirdetés azonosító
UZ56

Leírás

Eladó Budapesten, a 2/A kerület üdülőkörzeteként ismert Széphalom városrészben egy nagy kertes, nappali + 3 szobás családi ház
Eladó egy nagy nappali + 3 szobás családi ház önálló, körbejárható, gyönyörű kerttel Széphalom városrészben, rendezett környezetben. Nyitott, hátsó kertre néző nagy terasz, az egész nap napfényes, szinteltolásos, hatalmas (40nm) nappali, a beépíthető 100 nm-es padlás, és nem utolsósorban a 660 nm-es szép nagy kert, valamint a saját nagy, több teremből álló (65 nm-es) pince és garázs. Az egész ház világos, hiszen tágas, nagy ablakokkal és teraszajtókkal rendelkezik.
A ház délnyugati fekvésű. A konyha beépített bútorokkal, tűzhellyel, elszívóval, mosogatógéppel és hűtővel felszerelt. A házban több beépített szekrény segíti a tárolást. A házban radiátorok biztosítják a meleget gázkazánnal. Az épületben fa thermo ablakok és nyílászárók kerültek beépítésre. A helyiségek burkolata parketta, márványlap, csempe és szőnyegpadló. A teraszok kültéri járólappal burkoltak. A kert parkosított, öntözőrendszerrel ellátott.
Közlekedése kiváló, Buda egyik legnagyobb közlekedési csomópontja, a Hűvösvölgyi végállomás 5 perc alatt elérhető. A buszmegáló néhány perc sétára az ingatlan bejáratától. Legközelebbi bevásárló hely a Hüvi Bevásárlóközpont. Posta, gyógyszertár, óvodák, bölcsődék , iskolák mind megtalálhatók a közelben. Csendes nyugodt zöldövezet, távol a város zajától, de mégis közel mindenhez.
Az ingatlan kitűnő elhelyezkedése végett kiváló befektetés, kiválóan alkalmas több generációnak és követségei rezidenciának is.
Amennyiben felkeltette az érdeklődését és szeretné megtekinteni az ingatlant, kérem hívjon!

Kapcsolati adatok

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok