+36 (30) 459 4571

Budapest - Eladó Ház

Elhelyezkedés
II. kerület, Máriaremete
Alapterület
164 m2
Irányár
159.000.000 Ft
Hirdetés azonosító
UZ69

Leírás

ELADÓ II/A MÁRIAREMETE VÁROSRÉSZBEN, 5+1 SZOBÁS, KERTES, BELSŐ 2 SZÍNTES IKERHÁZ
Eladó Budapest IIA. kerület Máriaremete városrészben, a Francia iskola közelében, egy szabályos alakú telken, az 1985 elején épült, jó állapotú, belső 2 színtes, kertes ikerház. Az épület nettó 164 m² alapterületű 2 szinten, a hozzá tartozó telek 400 m2.
Az utcaszinten, azaz a földszinten található a tágas bejárat, egy dolgozó szoba, konyha beépített bútorokkal, egy fürdőszoba WC-vel valamint egy télikertes, kertkapcsolatos nappali. Az emeletre egy lépcső vezet fel. Itt egy széles folyosóra érkezünk, minden helység inne nyílik: 2 hálószoba, egy fürdőszoba káddal és WC-vel, valamint egy háztartási helység.
A ház délnyugati fekvésű, napfényroló véd a tűző naptól. A konyha beépített bútorokkal, tűzhellyel, elszívóval, mosogatógéppel és hűtővel felszerelt. A házban több beépített szekrény segíti a tárolást. A házban cirkófűtés van, valamint radiátorok biztosítják a meleget. Az épületben fa thermo ablakok és műanyag nyílászárók kerültek beépítésre. A helyiségek burkolata laminált parketta és. A teraszok kültéri járólappal burkoltak. A kert parkosított, öntözőrendszerrel ellátott. Az ingatlanban elektromos kapu és elektromos garázsajtó üzemel. A gázhoz tartozó garázsban 1 autó számára van hely, valamint 1 autónak kerten belüli beálló. A garázs alatt egy 20m²-es pince segíti a tárolást.
A ház 2001-ben teljeskörű felújításon esett keresztül, az összes vezeték, nyílászárók és a komplett tető le lett cserélve.
Közlekedése kiváló, Buda egyik legnagyobb közlekedési csomópontja, a Hűvösvölgyi végállomás 5 perc alatt elérhető. A buszmegáló néhány perc sétára az ingatlan bejáratától. Legközelebbi bevásárló hely a Hüvi Bevásárlóközpont. Posta, gyógyszertár, óvodák, bölcsődék , iskolák, uszoda mind megtalálhatók a közelben. Csendes nyugodt zöldövezet, távol a város zajától, de mégis közel mindenhez.
Az ingatlan kitűnő elhelyezkedése végett kiváló befektetés. Amennyiben felkeltette az érdeklődését és szeretné megtekinteni az ingatlant, kérem hívjon!

Kapcsolati adatok

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok