+36 (20) 2 631 245

Budapest - Eladó Ház

Elhelyezkedés
II. kerület, Máriaremete
Alapterület
164 m2
Irányár
159.000.000 Ft
Hirdetés azonosító
UZ69

Leírás

ELADÓ II/A MÁRIAREMETE VÁROSRÉSZBEN, 5+1 SZOBÁS, KERTES, BELSŐ 2 SZÍNTES IKERHÁZ
Eladó Budapest IIA. kerület Máriaremete városrészben, a Francia iskola közelében, egy szabályos alakú telken, az 1985 elején épült, jó állapotú, belső 2 színtes, kertes ikerház. Az épület nettó 164 m² alapterületű 2 szinten, a hozzá tartozó telek 400 m2.
Az utcaszinten, azaz a földszinten található a tágas bejárat, egy dolgozó szoba, konyha beépített bútorokkal, egy fürdőszoba WC-vel valamint egy télikertes, kertkapcsolatos nappali. Az emeletre egy lépcső vezet fel. Itt egy széles folyosóra érkezünk, minden helység inne nyílik: 2 hálószoba, egy fürdőszoba káddal és WC-vel, valamint egy háztartási helység.
A ház délnyugati fekvésű, napfényroló véd a tűző naptól. A konyha beépített bútorokkal, tűzhellyel, elszívóval, mosogatógéppel és hűtővel felszerelt. A házban több beépített szekrény segíti a tárolást. A házban cirkófűtés van, valamint radiátorok biztosítják a meleget. Az épületben fa thermo ablakok és műanyag nyílászárók kerültek beépítésre. A helyiségek burkolata laminált parketta és. A teraszok kültéri járólappal burkoltak. A kert parkosított, öntözőrendszerrel ellátott. Az ingatlanban elektromos kapu és elektromos garázsajtó üzemel. A gázhoz tartozó garázsban 1 autó számára van hely, valamint 1 autónak kerten belüli beálló. A garázs alatt egy 20m²-es pince segíti a tárolást.
A ház 2001-ben teljeskörű felújításon esett keresztül, az összes vezeték, nyílászárók és a komplett tető le lett cserélve.
Közlekedése kiváló, Buda egyik legnagyobb közlekedési csomópontja, a Hűvösvölgyi végállomás 5 perc alatt elérhető. A buszmegáló néhány perc sétára az ingatlan bejáratától. Legközelebbi bevásárló hely a Hüvi Bevásárlóközpont. Posta, gyógyszertár, óvodák, bölcsődék , iskolák, uszoda mind megtalálhatók a közelben. Csendes nyugodt zöldövezet, távol a város zajától, de mégis közel mindenhez.
Az ingatlan kitűnő elhelyezkedése végett kiváló befektetés. Amennyiben felkeltette az érdeklődését és szeretné megtekinteni az ingatlant, kérem hívjon!

Kapcsolati adatok

Uhlár Zoltán

Uhlár Zoltán

Referens

+36-30-466 9360

uhlar.zoltan@fortunahome.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok