+36 (30) 459 4571

Budapest - Eladó Lakás

Elhelyezkedés
II. kerület, Lipótmező
Alapterület
50 m2
Irányár
58.000.000 Ft
Hirdetés azonosító
UZ135

Leírás

Eladó Budán, a Völgy utca közelében, az 1920-as években épült, felújított, 8 lakásos társasházban, egy 50m² alapterületű, tégla építésű, 1 + 1/2 szobás, átlagos állapotú, azonnal költözhető földsziti kertkapcsolatos lakás.
A lakás beosztása nagyon jó, sok lehetőséget rejt magában: kis konyhás, kertkapcsolatos, fedett terasszal, nappalival, hálószoba helységgel, valamint kádas fürdőszoba WC-vel. A konyha egy kis átalakítással egybenyitható a nappalival. Az előszobából nyílik a 9m²-es hálószoba. A kádas, WC-s fürdőszobában radiátoros fűtés, a szobában gáz cirkó biztosítja a meleget. A nappali burkolata fa parketta, a fürdőben, az előszobában mázas kerámia. A lakáshoz tartozik még a kertkapcsolatos 4m²-es saját terasz, a reggeli kávézáshoz vagy esti borozós beszélgetésekhez kiváló helyszín.
Szintén a lakáshoz tartozik egy 21m²-es, külön bejáratú, a belső kertre néző , keleti fekvésű műhely, valamint egy gépkocsi részére egy 17m²-es fedett udvari beálló.
A közös költség 12.000/hó, ami tartalmazza a szokásos tételeket. A rezsiköltség az elmúlt évek tapasztalata alapján 15 -20e Ft, ami a fogyasztástól függ.
Az utcában a parkolás nem fizetős. Közlekedése kiváló, Buda egyik legnagyobb közlekedési csomópontja, a Széll Kálmán tér 15 perc alatt elérhető. A villamosmegálló 1 perc sétára az ingatlan bejáratától. Legközelebbi bevásárló hely a Budagyöngye Bevásárlóközpont illetve a Stop Shop. Posta, gyógyszertár, óvodák, bölcsődék , iskolák mind megtalálhatók a közelben.
Amennyiben felkeltette az érdeklődését az ingatlan, kérem hívjon akár hétvégén is!

Kapcsolati adatok

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok