+36 (30) 459 4571

Budapest - Eladó Lakás

Elhelyezkedés
II. kerület, Szépilona, Labanc út
Alapterület
58 m2
Irányár
65.000.000 Ft
Hirdetés azonosító
UZ120

Leírás

Eladó a 2. kerület egyik legkedveltebb környékén, Szépilona városrészben, a Labanc utcában egy nettó 58m²-es, 2. emeleti, nappali + 1 szobás, felújítandó, de nagyon jól alakítható lakás, egy 12 lakásos társasházban. A lakás beosztása nagyon jó, nyugati fekvésének köszönhetően nagyon világos. A lépcsőházból belépve egy előszobába érkezünk, innen nyílik a lakás minden helysége. A konyha, egy külön fedett erkéllyel, külön WC, fürdőszoba káddal, a hálószoba, valamint egy nagy erkélyes nappali, ami a kertre néz. A lakáshoz tartozik egy 5 m²-es tároló a garázsszinten.
A fűtése gázkazán, és a meleget gázkonvektorok biztosítják. A szobákban fa parketta, a vizes helységekben mázas kerámia burkolat van.
Közlekedése kiváló, Buda egyik legnagyobb közlekedési csomópontja, a Széll Kálmán tér 15 perc alatt elérhető. A buszmegáló egy percre az ingatlan bejáratától. Legközelebbi bevásárló hely a Budagyöngye Bevásárló Központ. Posta, gyógyszertár, óvodák, bölcsődék , iskolák mind megtalálhatók a közelben. Kertvárosi, csendes nyugodt zöldövezet, távol a város zajától, de mégis közel mindenhez.
Amennyiben felkeltette az érdeklődését az ingatlan, kérem hívjon!

Az ingatlan elhelyezkedése

Kapcsolati adatok

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok