+36 (30) 459 4571

Üröm - Eladó Ház

Alapterület
600 m2
Irányár
416.000.000 Ft
Hirdetés azonosító
NA100

Leírás

Eladó Üröm, Táborföldi lakóparkban egy 3 szintes, 7 szobás felújított önálló családi ház medencével, jacuzzival és 2 állásos garázzsal
Ürömön, a közkedvelt Táborföldi lakóparkban található a 10 éve épült egyedi, igényes családi ház, amelynek felújítása 2021-ben fejeződött be.
A ház 3 szintes ház földszintjén helyezkedik el a hatalmas nappali. Ez a ház központi helyisége, körbe napos, világos és kert- és teraszkapcsolatos. Az étkezőből nyíló konyha gépesített és teljesen új konyhabútorral van felszerelve. Az étkező egy elegáns bútorokkal és világítással berendezett tágas tér. Ezen kívül a földszinten található egy vendégszoba, egy háztartási helyiség és egy fürdő. Az emeleten 4 szoba található és egy fürdő. A garázs szinten egy hatalmas tároló és egy szoba helyezkedik el, amely igény szerint edzőteremnek is berendezhető. Itt található a 2 állásos garázs is, amelyben kényelmesen, védett helyen tárolhatók a gépkocsik, de több gépkocsi parkolására is lehetőséget biztosít a felszíni beálló.
Az ablakok fából készültek, thermo üveggel, fűtése gáz-cirkóval és padlófűtéssel megoldott. Két irányban is található terasz, a nagyobbik kiválóan alkalmas vendégek fogadására, a kisebbik teraszon elhelyezésre került egy 8 személyes jacuzzi, illetve a kertben egy 10*5 méteres fűthető medence. A teraszok mészkőből készültek, a kert parkosított, rendezett.
További érdeklődés esetén, kérem, keressen bizalommal.Kapcsolati adatok

Olasz Ilona

Olasz Ilona

Értékesítési vezető

+36-30-459 4571

olasz.ilona@fortunahome.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok