+36 (30) 459 4571

Nagykovácsi - Eladó Ház

Alapterület
220 m2
Irányár
163.000.000 Ft
Hirdetés azonosító
UZ62

Leírás

NAGYKOVÁCSIBAN, KÉTGENERÁCIÓS, PANORÁMÁS, KERTES, CSALÁDI HÁZ ELADÓ
Nagykovácsiban, az egyik legnívósabb környékén, eladó egy 2004-ban épült, 2018-ban teljeskörűen felújított kétgenerációs, családi ház, csodálatos panorámával a Budai hegyekre. A ház alápincézett, 3 színtes, 220 m², 6 szobából áll, nagy ablakokkal a kert felé. A telek 683m²-es, gondozott, ősfákkal, medencével és szépen ápolt kerttel. A ház beosztása a következő: az utcaszinten van egy 50m2-es épület, ami az eredeti ház volt, most konyhaként használja a jelenlegi tulajdonos. Felette 2 vendégszoba található. Innen jutunk a kibővített házba. Itt van a lépcső az alsó zíntre és az emeletre, a kertkapcsolatos, nagy teraszos nappali dolgozósarokkal, egy vendégszoba, fürdő. Az emeleti szinten fürdőszoba és 3 hálószoba, nagy erkéllyel.
A ház kertszintjén van egy nagy tároló helység és egy 50 m² külön bejáratú lakrész, fürdőszobával, hálófülkével és nappalival ami jelenleg hobby szobaként működik, de alkalmas akár irodának, műhelynek egyaránt.
A konyha beépített bútorokkal, tűzhellyel, elszívóval, mosogatógéppel és hűtővel felszerelt. A házban több beépített szekrény segíti a tárolást. A ház délkeleti fekvésű. A helyiségek burkolata parketta, valamint hidegburkolat a vizes helységekben, a teraszok kültéri járólappal burkoltak. A fűtést alacsony rezsijű és nagy hatékonyságú modern kondenzációs kazán biztosítja padló fűtéssel a földszinten, az emeleti nappali extra fűtéséről egy különleges kandalló gondoskodik. Az ingatlan biztonságát távfelügyelt riasztó rendszer biztosítja. Kerten belüli gépkocsi beállóval.
Az eladásra kínált családi ház ideális választás nagycsaládosoknak, illetve két generáció együttélésére is kíválóan alkalmas! Autóval és tömegközlekedéssel is jól megközelíthető! Buda egyik legnagyobb közlekedési csomópontja, a Hűvösvölgyi végállomás 15 perc alatt elérhető. A buszmegáló 10 perc sétára az ingatlan bejáratától. Legközelebbi bevásárló hely a Linum Udvar illetve a Hüvi Bevásárlóközpont. Posta, gyógyszertár, óvodák, bölcsődék a közelben. Csendes nyugodt zöldövezet, távol a város zajától, de mégis közel mindenhez.
Amennyiben felkeltette az érdeklődését az ingatlan, kérem hívjon akár hétvégén is!
TWO-GENERATION, PANORAMIC, GARDEN, FAMILY HOUSE FOR SALE IN NAGYKOVÁCSI
In Nagykovácsi, in one of the most prestigious areas, a two-generation family house built in 2004, completely renovated in 2018, with a wonderful panorama of the Buda mountains is for sale. The house has a sub-basement, 3-storys, 220 m², and 6 rooms with large windows facing the garden. The plot is 683 m², well-kept, with ancient trees, a pool, and a well-kept garden. The layout of the house is as follows: on the street level, there is a 50m² building, which was the original house, now used as a kitchen by the current owner. There are 2 guest rooms above. From here we get to the extended house. Here are the stairs to the lower level and to the upper floor, the living room with a large terrace connected to the garden, a guest room, and a bathroom. On the first floor, there is a bathroom and 3 bedrooms with a large balcony.
On the garden level of the house, there is a large storage room and a 50 m² living area with a separate entrance, with a bathroom, bedroom, and living room, which currently functions as a hobby room, but is also suitable for an office or workshop.
The kitchen is equipped with built-in furniture, a stove, an extractor hood, a dishwasher, and a refrigerator. The house has several built-in cupboards for storage. The house faces southeast, the rooms are covered with parquet, as well as cold flooring in wet areas. The terraces have outdoor paving. The heating is provided by a low-overhead and high-efficiency modern condensing boiler with underfloor heating on the ground floor, the extra heating of the living room upstairs is provided by a special fireplace. The security of the property is ensured by a remotely monitored alarm system. With car parking in the garden.
The family house offered for sale is an ideal choice for large families, as well as for two generations to live together! Easily accessible by car and public transport! One of the biggest transport hubs in Buda, the Hűvösvölgy terminal station, can be reached in 15 minutes. The bus stop is a 10-minute walk from the entrance of the property. The nearest shopping center is Linum Udvar and Hüvi Shopping Center. Post office, pharmacy, kindergartens, and crèches nearby. Quiet and peaceful green area, far from the noise of the city, but still close to everything.
If you are interested in the property, please call me even on the weekend!

Kapcsolati adatok

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok