+36 (30) 459 4571

Budapest - Eladó Lakás

Elhelyezkedés
XVI. kerület, Mátyásföld
Alapterület
143 m2
Irányár
149.000.000 Ft
Hirdetés azonosító
SZL185

Leírás

Megvételre kínálunk Budapest 16. kerületének Frekventált részén 143 m2-es (118 m2 hasznos) grandiózus Nappali + 3 hálószobás, két fürdőszobás, belső kétszintes, tetőtéri, prémium minőségű, klimatizált, körbenapozott lakást, kétemeletes műemlék jellegű épületben

Az épület felső szintjén lévő lakást 2022-ben a legkorszerűbb műszaki követelményeknek megfelelően minden részletében a legmagasabb minőségi elvárásoknak megfelelően teljes körűen felújították.

Alsó szinten kapott helyet a kényelmes előszoba, egy nagy méretű világos hálószoba + szép fürdőszoba + konyha + konyhából nyíló tároló + hatalmas napfényben úszó különleges építészeti megoldásokkal rendelkező nappali.

Lakás egyedisége a megérkeztem az Otthonomba életérzés, amihez hozzájárul az ízléses stílus a prémium minőségű berendezés, lépcső amelyen felmegyünk az emeletre, amely külön lakrészként vagy irodaként használható.

Emeleten kapott helyet egy nappali (akár dolgozó szoba vagy hálószoba) innen nyílik a fürdőszoba illetve egy nagyméretű hálószoba.

A lakás Fűtés és melegvíz ellátásáról korszerű Bosch kondenzációs kazán, a hőleadásról padlófűtés (konyha, fürdőszoba) és radiátor gondoskodik. A havi költség átlagosan 45 000,- ami köszönhető az új Velux nyílászáróknak 3 rétegű üveggel.

A két szintes épület esztétikus, a gondozott kertben mindhárom lakáshoz egy-egy autóbeálló, és ehhez a lakáshoz a szuterénben egy zárható 25m2-es tároló kizárólagos használata is tartozik.


A közelben szinte mindent megtalál ami az Ön és Családja kényelmét szolgálja:
bevásárlási lehetőségek, iskolák, óvodák, sportolási lehetőség, egészségügyi ellátás.

Lokáció szempontjából is kiváló hely, hiszen néhány lépésre a kék busz megállója és a H8 -as és H9 -es hév az Örs vezér tér - Gödöllő - Csömör felé.

Kapcsolati adatok

Szabados László

Szabados László

Értékesítési vezető

+36-20-971 0000

szabados.laszlo@fortunahome.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok