+36 (20) 2 631 245

Budapest - Eladó Vendéglátás

Elhelyezkedés
XII. kerület, Farkasvölgy
Alapterület
600 m2
Irányár
510.000.000 Ft
Hirdetés azonosító
UZ37

Eladó Panzió

Leírás

Eladó egy 3 színtes, 640m²-es panzió Budapest XII. kerület zöldövezetében.
Az épület panziónak, appartmantháznak vagy idősek otthonának is kiválóan megfelel. Az Arató Villa eredetileg 1980-as években épült panzió, a 2000 években komplett átalakításon esett át. Belső állapota jó, sokféle átalakításra van lehetőség az épületen belül. A panzió egy 740m²-es telken áll. Az épület 3 szintes, beépített tetőtérrel 640m², amiből a hasznos alapterület nettó 600m². A ház déli fekvésű, csodálatos panorámával a városra. A 220m²-es földszinten előtér, recepció, társalgó, férfi-női WC található. A földszinten található még egy konyha beépített tűzhellyel, elszívóval, mosogatógéppel és egy ékező szalon a hozzá tartozó kiszolgáló helységekkel és terasszal. A 220m²-es első emeleten 5 fürdőszobás appartment (20 - 25m²) található. A kb. 200m²-es második emeleten további 5 appartament lett kialakítva (20 - 25m²). Mindkét szinten van egy-egy kb 15m2-es panorámás erkély. Az alagsorban lett a kb. 80m²-es wellness részleg kialakítva, kör alakú medencével, zuhanyozóval, szanuával és pihenő helységgel.
A kert növényekkel sűrün benőtt, ezért az utcáról nem lehet belátni. A kerten belül egy kültéri pihenő lett kialakítva. A ház előtti kb. 6 gépkocsi számára van felszíni parkoló.
Közlekedése kiváló, Buda egyik legnagyobb közlekedési csomópontja, a Széll Kálmán tér 15 perc alatt elérhető. A buszmegáló 5 perc sétára az ingatlan bejáratától. Legközelebbi bevásárló hely a Hegyvidék Bevásárlóközpont. Posta, gyógyszertár, óvodák, bölcsődék , iskolák mind megtalálhatók a közelben. Csendes nyugodt zöldövezet, távol a város zajától, de mégis közel mindenhez.
Az ingatlan kitűnő elhelyezkedése végett kiváló befektetési lehetőséget azoknak, akik egy panziót, appartmantházat vagy idősek otthonát szerernének kialalkítani a XII. ker egyik legnépszerűbb városrészében.
Amennyiben felkeltette az érdeklődését és szeretné megtekinteni az ingatlant, kérem hívjon!

Kapcsolati adatok

Uhlár Zoltán

Uhlár Zoltán

Referens

+36-30-466 9360

uhlar.zoltan@fortunahome.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok