+36 (30) 459 4571

Budapest - Kiadó Iroda

Elhelyezkedés
XI. kerület, Kelenföld
Alapterület
640 m2
Irányár
6.400 € / hó
Hirdetés azonosító
OI13

Leírás

IRODA KIADÓ A XI.KERÜLETBEN KIVÁLÓ HELYEN, 90 nm-től 540 nm-ig!

Kiváló elhelyezkedésű épületben kiadó egy földszinti, 230m²-es külön bejáratú, saját rampás, konyhás, étkezős tárgyalós, világos iroda. Az épület 2. emeletén több helységből álló, adott esetben egybenyitható irodaként is kiadó 540m². Az épület legfelső színtjén a 4. emelet galériáján egy 420m²-es tetőtéri, B kategóriás iroda. Az épület teljes felújítása most fejeződik be. A sok ablak miatt rendkívül világos,a terek jól oszthatók, tágas open-office vagy kis irodák, szeparált tárgyalók is könnyen kivitelezhetők, amelyek a legmagasabb irodai elvárásokat is kielégítik.
Az épületben 24 órás recepciós és biztonsági szolgálat működik. Az épület a XI. kerületben, jól megközelíthető helyen, mégis a forgalomtól elzártan, nyugodt, békés zöld környezetben kínál modern, emberközpontú, költséghatékony irodaterületet. Az épület idáig is irodaként működött, új tulajdonosa átépítette, modern irodaházzá alakította, kibővítette liftekkel és új lépcsőházzal, de meghagyta a külső falakat.
Fekvése kitűnő közlekedés szempontjából is, mind autóval, mind tömegközlekedéssel megközelíthető. A buszok és a villamosok megállója 500 m-en belül található. A metró kb. 10 perc sétányira található. Az Allee Bevásárlóközpont, szolgáltatások, éttermek, kávézók, mind-mind gyalogtávolságra vannak. Az épület saját zárt parkolóval rendelkezik.

Min. bérleti díj: 10€/m²/hó
Üzemeltetési díj: 3€/m²/hó
Parkolás: a ház előtt megoldott
Min. bérleti időszak: 1 év

Kapcsolati adatok

Olasz Ilona

Olasz Ilona

Értékesítési vezető

+36-30-459 4571

olasz.ilona@fortunahome.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok