+36 (30) 459 4571

Budapest - Eladó Ház

Elhelyezkedés
XI. kerület, Kelenvölgy
Alapterület
272 m2
Irányár
199.000.000 Ft
Hirdetés azonosító
SZL178

Leírás

Szabados László
2023. aug. 4. 13:18 (3 nappal ezelőtt)
címzett: én

Megvételre kínálunk Budapest 11. kerületének kertvárosi részén KELENVÖLGYBEN, CSENDES, KÖRBENAPOZOTT, három szintes, bruttó 272 m2-es családi házat, 653 m2-es különleges hangulatot árasztó parkosított kertben, 2 garázs beállóval.

Páratlan lehetőség azoknak akik közel a városhoz, de mégis csendes, nyugodt, biztonságos, természetközeli életet álmodtak Maguknak, akik festői körülmények között szeretnének ébredni minden reggel...Nekik ajánlom ezt a kivételes adottságú, sok lehetőséget nyújtó otthont.

A ház 1980-ban épült, nettó alapterülete 203 m2, korszerűsítésé ajánlott.

Kertje gondozott, pihenésre, kikapcsolódásra kiválóan alkalmas, hangulatos helyszíne baráti összejövetelnek és a családi pihenésnek egyaránt. Nyugalom és a béke szigete:-)



A jelenlegi kialakítás szerint két különálló lakás és egy szintén külön bejáratú közösségi tér található az épületben, a sarok telekre a bejárás mindkét utca felől biztosított.

Az ingatlan azonban adottságainak köszönhetően többféle funkcinális megoldás és térképzés megvalósítására is lehetőséget kínál, különleges építészeti megoldások alkalmazása mellett az alábbiak szerint:

2 lakás + közösségi tér vagy iroda + tetőtér beépítés
3 lakás + közösségi tér vagy iroda + tetőtér beépítés
4 lakás
1 többszintes iroda, rendelő
A közelben szinte (néhány perc autóval) mindent megtalál ami az Ön és Családja kényelmét szolgálja:

Bevásárlóközpontok, üzletek, éttermek, szórakozási lehetőség (Etele Plaza, Savoya Park, Budaörs, Kopaszi-gát, Spar és LIDL üzletek, saját kelenvölgyi postahivatal)
Sportlétesítmények, óvodák, iskolák sétatávolságra
Zöldövezet, kertvárosi hangulat, napi sportolásra, kikapcsolódásra alkalmas környezet, egész évben pihenés
Közlekedés szempontjából is remek hely, hiszen az M0/M1/M6/M7 autópályák, a 4-es metró végállomása, és a kelenföldi vasútállomás is könnyen elérhető.

Kapcsolati adatok

Szabados László

Szabados László

Értékesítési vezető

+36-20-971 0000

szabados.laszlo@fortunahome.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok