+36 (20) 2 631 245

Budapest - Kiadó Üzlethelyiség

Elhelyezkedés
V. kerület, Belváros
Alapterület
315 m2
Irányár
3.300 € / hó
Hirdetés azonosító
UZ59

Leírás

KIADÓ AZ V. KERÜLET BELVÁROSBAN, EGY 315m²-ES, 7 APARTMANBÓL ÁLLÓ BÉRLEMÉNY, SZÉPSÉGSZALONNAK, RENDELŐNEK VAGY MAGÁNKLINIKÁNAK
Kiadó Budapest V. kerület Belárosban, egy 2018-ban egy teljes körű felújításon átesett, jó állapotú épületben egy 7 apartmanból álló, 315m²-es ingatlan szépségszalonnak, orvosi rendelőnek vagy klinikának. Az ingatlan belső 2 színtes. A 114m²-es félemeleten 3 egyenként 31m² körüli apartman lett kialakítva, fürdőszobával és konyhasarokkal. Az alsó szinten, ami félszuterén, 191m², itt 4 apartman lett kialakítva 23 - 36m² között. Ezen a szinten több egyéb helység található: tároló,mosókonyha, iroda,recepció.
Az ingatlanban gázfűtés van, radiátorokkal. Az épületben modern műanyag ablakok és nyílászárók kerültek beépítésre. A helyiségek burkolata laminált parketta, gránit padlólap és mázaskerámia.
Közlekedése kiváló, Budapest egyik legnagyobb közlekedési csomópontja, a Kálvin tér, 5 perc alatt elérhető. A buszmegálló, villamosmegálló és metromegálló mind pár perc sétára van az ingatlan bejáratától. Csendes, nyugodt belvárosi övezet, közel mindenhez.
Az ingatlan kitűnő elhelyezkedése végett kiváló befektetési lehetőséget azoknak, akik szépségszalont, orvosi vagy fogorvosi rendelőt vagy klinikát szeretnének kialakítani az V. ker egyik legnépszerűbb városrészében.
Az ingatlan minimum 3 évre bérelhető, 3 havi kaució + 1 hónap bérleti díj előre fizetése mellett.
Bérleti díj: 3.300€ /hó + rezsi
Amennyiben felkeltette az érdeklődését és szeretné megtekinteni az ingatlant, kérem hívjon!

Kapcsolati adatok

Uhlár Zoltán

Uhlár Zoltán

Referens

+36-30-466 9360

uhlar.zoltan@fortunahome.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok