+36 (30) 459 4571

Budapest - Kiadó Lakás

Elhelyezkedés
V. kerület, Belváros
Alapterület
35 m2
Irányár
200.000 Ft / hó
Hirdetés azonosító
UZ141

Leírás

Kiadó Stúdió lakás a Belváros szívében a Corvinus Egyetem közelében
Kiadó egy hangulatos, 33m²-es stúdió lakás az 5. kerületben, a Veres Pálné utcában, közvetlenül a belváros szívében. Az ingatlan egy csendes mellékutcában található, kiváló választás diákoknak, akik ideális lakókörnyezetet keresnek rövid vagy hosszabb távra.
A lakásokban minden diák kényelmét szem előtt tartva alakítottuk ki a saját mosókonyhát szárítóval, így a mosás és szárítás kényelmes és könnyű. A modern berendezések és a praktikus elrendezés segít a diákoknak abban, hogy otthonosan érezzék magukat.
A kiváló elhelyezkedésnek köszönhetően könnyen elérhető a város minden pontja, a közlekedési csomópontok és a kulturális látnivalók egyaránt.
Az ingatlan rugalmas bérleti feltételeket kínál, beleértve a rövid távú, akár 6 hónapos bérlést is. Ideális választás azoknak, akik élvezni szeretnék a város vibráló életét, miközben kényelmesen elérhetik az egyetemüket.
Ha egy olyan otthont keresel, ahol a kényelem és a funkcionalitás találkozik, ez a lakás tökéletes választás lehet számodra. Ne habozz, vedd fel velünk a kapcsolatot további részletekért és azonnali megtekintésért!
Bérleti díj: 200.000 Ft/hó + rezsi
Bérleti feltételek: Minimum 6 hónap
Fizetés: 2 havi kaució + 1 havi bérleti díj előre

Perfectly Located Bohemian Studio Apartment Near Corvinus University
Charming Studio Apartment for Rent in the Heart of Downtown near Corvinus University
This cozy 33m² studio apartment is now available for rent in the 5th district, on Veres Pálné Street, right in the heart of downtown Budapest. Part of a peaceful 7-unit flat, this property is an excellent choice for students seeking an ideal living environment for both short and long stays.
Each apartment is thoughtfully designed with the student's comfort in mind, featuring a private laundry room with a dryer, ensuring hassle-free laundry days. Modern furnishings and a practical layout contribute to creating a welcoming and homey atmosphere for students.
Thanks to its superb location, the apartment provides easy access to all parts of the city, with major transportation hubs and cultural attractions within reach.
The property offers flexible lease terms, including short-term options for those considering a stay of up to 6 months. It's an ideal choice for those who want to enjoy the vibrant city life while conveniently reaching their university.
If you're looking for a place where comfort and functionality meet, this apartment could be the perfect choice for you. Don't hesitate to contact us for further details and an immediate viewing!
Rent: 200,000 HUF/month (€550) + utilities
Lease Term: Minimum of 6 months
Payment: 2-month deposit + 1 month's rent in advance

Kapcsolati adatok

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok