+36 (20) 2 631 245

Budapest - Eladó Ház

Elhelyezkedés
III. kerület, Harsánylejtő
Alapterület
146 m2
Irányár
249.500.000 Ft
Hirdetés azonosító
OI28

Leírás

Eladó 3. kerület Harsánylejtő I. ütemében egy ÚJ ÉPÍTÉSŰ, csodálatos, örökpanorámás, nappali + 4 hálószobás, duplakomfortos, nagy teraszos, kétszintes, 146 nm-es ikerház egyik fele, 500 nm telken.

A lakások csak a garázsnál érintkeznek.

A földszinten található egy tágas, világos, 42 nm-es amerikai konyhás nappali, egy dolgozószoba, mosdó, előszoba, tároló, valamint a garázs.
Az emeletre terveztek 2 db 12 nm-es hálószobát, fürdőszobát és szeparáltan egy 26 nm-es szülői hálót hozzátartozó fürdőszobával.
Az udvaron lehetőség lesz még autó beállóhelyek kialakítására.
A belső válaszfalak még mozgathatók az Ön igényei szerint. Ha időben dönt, akkor még beleképzelheti ízlés világát ebbe a pompás új otthonba, lehetősége van megválasztani a burkolatokat.

A környék folyamatosan fejlődik. Az itt található utcákban csak ebben a stílusban épülő, újépítésű ingatlanok találhatóak.

A teljes közművel való ellátottság, a környéken megépített új utak és az alacsony, 20% beépíthetőséget előíró szabályozásnak köszönhetően igazi modern kertvárosi környezet alakult ki az utóbbi években. A szomszédos és szemközti telkeken épülő házak már befejezés előtt állnak.

Közelben megtalálható számos bevásárlási lehetőség, mint SPAR, TESCO, LIDL. Eurocenter autóval 5 perc alatt elérhető.

A beruházó több házat is épített az elmúlt években ezen a területen.


Kapcsolati adatok

Olasz Ilona

Olasz Ilona

Értékesítési vezető

+36-20-263 1245

olasz.ilona@fortunahome.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok