+36 (20) 2 631 245

Budapest - Eladó Ház

Elhelyezkedés
III. kerület, Testvérhegy
Alapterület
230 m2
Irányár
235.000.000 Ft
Hirdetés azonosító
NA53

Leírás

Eladó 5 SZOBÁS, 230 nm-es ÖNÁLLÓ CSALÁDI HÁZ TESTVÉRHEGYEN, 1017 NM-ES TELEKKEL
A ház csodálatos környezetben, családi házas övezetben, csendes környéken Testvérhegyen található.
A 2020-ban újjá épített épület 2 szintes, akár külön lakrészekre alakítható, mert a tulajdonos egymástól függetlenül megoldotta a bejáratokat. Terasza térkővel burkolt, amely a terasznak lett kialakítva. Gépkocsi parkoláshoz a garázs a jövőben igény szerint elhelyezhető az utcai bejárat felől, vagy az udvaron.
A ház belső kialakítása átgondolt, jól megtervezett és élhető terekkel rendelkezik, minőségi anyagok és ízléses színek felhasználásával. A felső szinten panorámás nappali – étkező-konyha került kialakításra, emellett 3 hálószoba, 2 fürdő és egy gardrób helyiség található. A tárolásra rendkívül nagy hely, megközelítőleg 40 nm áll rendelkezésre. A nappalihoz a tervek között szerepel egy 20 nm-es panorámás terasz kialakítása.
Az alsó szinten található 2 szoba, egy fürdőszoba, tároló, és a gépészeti helyiség. Igény szerint ez a szint vagy önálló lakrésszé, vagy wellness résszé alakítható az új tulajdonos igényeinek megfelelően.
A ház fűtése kondenzációs kazánnal és padlófűtéssel megoldott, nyílászárói háromrétegű üvegezéssel ellátott műanyag ablakok, hűtő-fűtő légkondicionáló a fenti szobákban és a nappaliban, riasztó, betörés gátló fólia.
Parkolás a ház előtt, illetve jelenleg felszíni beállóval biztosított.
Közlekedés szempontjából kiváló, 200 méterre található a buszmegálló, amelynek a Szentlélek téren található a végállomása.
A közelben található orvosi rendelő, óvoda, iskola. Bevásárlási lehetőségeket az Eurocenterben, Stop-Shopban, kifelé haladva a Tesco, és Lidl áruházakban találunk.

Kapcsolati adatok

Nagy Anita

Nagy Anita

Értékesítő

+36-20-360 0463

nagy.anita@fortunahome.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok