+36 (20) 2 631 245

Budapest - Kiadó Lakás

Elhelyezkedés
II. kerület, Szépvölgy
Alapterület
110 m2
Irányár
1.200 € / hó
Hirdetés azonosító
UZ86

Leírás

AZONNAL BEKÖLTÖZHETŐ, IGÉNYES, PANORÁMÁS, KERTKAPCSOLATOS LAKÁS A II. KERÜLETBEN, A SELYEMAKÁC LAKÓPARKBAN KIADÓ!
Budán, a II. kerület egyik legnívósabb környékén, a Hármashatár-hegyen, egy természetvédelmi terület közvetlen szomszédságában kiadó egy azonnal költözhető, igényesen kialakított, lakóparki lakás. A házban 2 lakás található, a földszinti lakás bruttó 110 m². A lakásban nagy konyha, étkező, nappali, 2 szoba, 2 fürdőszoba került kialakításra (egy zuhanyozós, egy kádas fürdőszoba) valamint egy szauna is. A méretes nappalit egy körbe napozott nagy terasz teszi otthonossá, önálló kertrésszel. A konyha beépített bútorokkal, tűzhellyel, elszívóval, mosogatógéppel, hűtővel és mosógéppel felszerelt. A házban több beépített szekrény segíti a tárolást. Az ingatlan kiemelkedően nagy energiahatékonyságú, az energetikai tanúsítványa AA+. A meleget gázkazán és radiátorok biztosítják.
A lakáshoz tartozik 1 autó számára parkolóhely a mélygarázsban, valamint egy kültéri parkolóhely is. Az ingatlan biztonságát portaszolgálat, kültéri kamera rendszer és riasztó biztosítja.
Közlekedése kiváló, Buda egyik legnagyobb közlekedési csomópontja, a Kolossy tér 7 perc alatt elérhető. A buszmegálló 10 perc sétára az ingatlan bejáratától. Legközelebbi bevásárló hely a Rózsadomb Bevásárlóközpont. Posta, gyógyszertár, óvodák, bölcsődék, iskolák mind megtalálhatók a közelben. Csendes nyugodt zöldövezet, távol a város zajától, de mégis közel mindenhez.
BÉRLETI DÍJ: 1.200,- EUR/hó + ÁFA + közös költség 100,- EUR/hó + ÁFA + rezsi költség
A ház bérléséhez minimum 1 éves szerződés, 3 havi kaució szükséges. Amennyiben felkeltette az érdeklődését és szeretné megtekinteni az ingatlant, kérem hívjon!
-----------------------------------------------------------------------------------------------
GARDEN - RELATED APARTMENT FOR RENT IN BUDA, 2nd DISTRICT, SELYEMAKÁC RESIDENTIAL PARK!
In Buda, one of the most prestigious areas of the 2nd district, on Hármashatár-hegy, in the immediate vicinity of a nature reserve, a high-quality residential park apartment to rent. It can be moved immediately. There are 2 apartments in the house, the ground floor apartment has a gross area of ​​110 m², plus an 11 m² terrace. The apartment has a large kitchen, a living room, 2 bedrooms, 2 bathrooms. One has a sauna cabin. The spacious living room is surrounded by a large sunny terrace, with direct exit to the garden. The kitchen is equipped with built-in furniture, a stove, an extractor hood, a dishwasher, a refrigerator, and a washing machine. The house has several built-in cupboards for storage. The property is extremely energy efficient, its energy certificate is AA+. Heat is provided by a gas boiler and radiators.
The apartment has a parking space for 1 car in the underground garage, as well as an outdoor parking space. The security of the property is ensured by a concierge service, an outdoor camera system, and an alarm.
Its transportation is excellent, Kolosy tér, one of Buda's biggest traffic hubs, can be reached in 7 minutes. The bus stop is a 10-minute walk from the entrance of the property. The nearest shopping center is the Rózsadomb Shopping Center. Post offices, pharmacies, kindergartens, nurseries, and schools are all nearby. Quiet and peaceful green area, far from the noise of the city, but still close to everything.
RENTAL FEE: EUR 1,200/month + VAT + common costs EUR 100/month + VAT + utility costs
A minimum 1-year contract and a 3-month deposit are required to rent the house. If you are interested and would like to view the property, please call me!


Kapcsolati adatok

Uhlár Zoltán

Uhlár Zoltán

Referens

+36-30-466 9360

uhlar.zoltan@fortunahome.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok