+36 (30) 459 4571

Budapest - Kiadó Iroda

Elhelyezkedés
II. kerület, Máriaremete
Alapterület
250 m2
Irányár
1.600 € / hó
Hirdetés azonosító
UZ33iroda

Leírás

KIADÓ IIA KERÜLETBEN, MÁRIAREMETÉN, INTIM KÖRNYEZETBEN, EGY 250 m2-es ÜRES ÉPÜLET SZÉPSÉGSZALONNAK, RENDELŐNEK VAGY MAGÁNKLINIKÁNAK
Kiadó Budapest IIA. kerület Máriaremete városrészben, családi házas övezetben, egy szabályos alakú telken, a 2000-évek elején épült, 2018-ban egy teljes körű felújításon átesett, jó állapotú épület szépségszalonnak vagy orvosi rendelőnek, klinikának. Az épület 250 m2 alapterületű, a hozzá tartozó telek 400 m2. Az épületben nagy recepció, 6 kezelőhelység, egy 55m2-es tornaterem, 5 WC, 3 fürdőszoba + személyzeti rész fürdővel + WC található.
A házban padlófűtés van, valamint radiátorok biztosítják a meleget. Az épületben modern műanyag ablakok és nyílászárók kerültek beépítésre. A helyiségek burkolata laminált parketta, gránit padlólap és mázaskerámia. A kert egy része parkosított, a kültér nagy része járólappal burkolt, és 5 gépkocsi telken belüli parkolása megoldható. További szabad parkolási lehetőség az utcán.
Közlekedése kiváló, Buda egyik legnagyobb közlekedési csomópontja, a Széll Kálmán tér 25 perc alatt elérhető. A buszmegáló 5 perc sétára az ingatlan bejáratától. Csendes nyugodt zöldövezet, távol a város zajától, de mégis közel mindenhez.
A ház minimum 1 évre bérelhető 3 havi kaució + 1 hónap bérleti díj előre fizetése mellett.
Bérleti díj: 1.600€ /hó + rezsi
Amennyiben felkeltette az érdeklődését és szeretné megtekinteni az ingatlant, kérem hívjon!

Kapcsolati adatok

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok