+36 (30) 459 4571

Budapest - Eladó Lakás

Elhelyezkedés
II. kerület, Petneházyrét
Újépítésű projekt
Budai luxuslakások
Alapterület
114 m2
Irányár
209.775.000 Ft
Hirdetés azonosító
UZ80

Leírás

Eladó ÚJ ÉPÍTÉSŰ, 90m², emeleti, nagy teraszos luxus lakás Budán, II.ker, Petneházy réten!
Budán, a II. kerület egyik legnívósabb környékén, Petneházyréten eladó egy 2022-ben épült, 4 lakásos társasházban, nettó 90m²-es, nagyon világos, déli tájolású, emeleti, teraszos luxuslakás. A ház 2 szintből áll, minden szinten 2 lakással. Az eladó lakás az emeleten található. A lakás elrendezése nagyon jó, a központi része a 38m²-es amerikai konyhás, kamrás, étkezős nappali egy 14m²-es terasszal. A nappaliból nyílik a szülői hálószoba saját fürdőszobával, és 10m²-es terasszal. Egy közlekedőn keresztül érjük el a lakás többi helységeit: a 2 teraszos gyerekszobábát, közös fürdőszobával és külön WC-vel.
A lakás energetikai minősítése: AA. A fűtés alacsony rezsijű és nagy hatékonyságú modern elektromos fűtő/hűtő levegő/víz iCON vezérlésű 9kw-os Mitsubishi hőszivattyúval történik (padlófűtés, mennyezethűtés, temperáló mennyezet fűtés). A hűtést és fűtést hőfokszabályozókkal lehet egyedileg szabályozni, hosszabb távollét alatt kikapcsolni, akár mobiltelefonos alkalmazással.
A lakás minden fogyasztását (hideg és meleg víz, fűtés, hűtés, villany) egyedi mérőkkel lehet mérni.
A homlokzati nyílászárók REHAU GENEO PHZ mindkét oldalon fóliázott műanyag nyílászárók 3 rétegű üvegezéssel, redőnyökkel és elektromos működtetésű Alumark zsaluziával, távirányítós Becker vezérléssel.
Az ingatlan biztonságát Paradox gyártmányú riasztó rendszer biztosítja mozgás- és nyitásérzékelővel. (Ezeket a vételár tartalmazza).
2 autó számára beállóhely biztosított a -1 szinten kialakított teremgarázsban.
A lakás használatbavételi engedéllyel kerül átadásra, az engedélyhez szükséges minimális feltételekkel, a jelenlegi shell and core állapotban ( a jogerős használatbavételi engedély 2022 november végére várható). A társasház alapításának ténye a tulajdoni lapra feljegyezve.
A lakások fitout befejezéséhez tudunk segítséget (kivitelezőt) adni.
Közlekedése kiváló, Buda egyik legnagyobb közlekedési csomópontja, a Széll Kálmán tér 15 perc alatt elérhető. A buszmegáló 5 perc sétára az ingatlan bejáratától. Legközelebbi bevásárló hely a Hüvi t Bevásárlóközpont illetve a Stop Shop Bevásárlóközpont. Posta, gyógyszertár, óvodák, bölcsődék , iskolák mind megtalálhatók a közelben. Csendes nyugodt zöldövezet, távol a város zajától, de mégis közel mindenhez.
Amennyiben felkeltette az érdeklődését az ingatlan, kérem hívjon akár hétvégén is!

Kapcsolati adatok

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok