+36 (30) 459 4571

Budapest - Eladó Ház

Elhelyezkedés
II. kerület, Budaliget
Alapterület
230 m2
Irányár
240.000.000 Ft
Hirdetés azonosító
UZ119

Leírás

Eladó a IIA. kerületben Budaligeten, a Francia Iskola közelében, egy 230 nm alapterületű, 6 szobás, kiváló állapotban lévő panorámás, kertes családi ház.
Az ingatlan 2005-ben egy 600 m²-es déli fekvésű telken épült, a családi ház nettó 230 m², plusz 45 m² terasz. A 3 szintes, téglaépítésű házhoz tartozó garázsban 2 autó számára van hely. A ház 3 szintjén nagy amerikai konyhás nappali , 6 szoba, 3 fürdőszoba került kialakításra. A méretes nappalit egy körbe napozott nagy terasz teszi otthonossá. Az emeleti szinten három hálószobához közvetlenül saját erkély is tartozik. A ház déli fekvésű, redőny is véd a tűző naptól. A konyha beépített bútorokkal, tűzhellyel, mosogatógéppel és hűtővel felszerelt. A házban több beépített szekrény segíti a tárolást. Az ingatlan kiemelkedően nagy energiahatékonyságú, az enegetikai tanúsítványa AA+. A fűtést alacsony rezsijű, 2 körös cirkó biztosítja. Az ingatlan biztonságát kültéri kamera rendszer és riasztó biztosítja.
Közlekedése kiváló, Buda egyik legnagyobb közlekedési csomópontja, a Széll Kálmán tér 15 perc alatt elérhető. A buszmegáló 5 perc sétára az ingatlan bejáratától. Legközelebbi bevásárló hely a Széphalom Gourmand Ház illetve a Hüvi Bevásárlóközpont. Posta, gyógyszertár, óvodák, bölcsődék , iskolák mind megtalálhatók a közelben. Csendes nyugodt zöldövezet, távol a város zajától, de mégis közel midenhez.
Amennyiben felkeltette az érdeklődését az ingatlan, kérem hívjon akár hétvégén is!

Kapcsolati adatok

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok