+36 (30) 459 4571

Budapest - Eladó Ház

Elhelyezkedés
II. kerület, Máriaremete, Kinizsi Pál utca
Alapterület
175 m2
Irányár
272.000.000 Ft
Hirdetés azonosító
UZ70

Leírás

ELADÓ ÚJ ÉPÍTÉSŰ, PANORÁMÁS, KERTES IKERHÁZ MÁRIAREMETÉN!

Budán, a II. kerület egyik legnívósabb környékén, Máriaremetén eladó egy 2022-ben épült ikerház. Az ingatlan 580 m²-es délkeleti fekvésű telken épült, nettó 175m². A 2 szintes, téglaépítésű házhoz tartozó garázs 18.5m², 1 autó számára van hely. A ház 2 szintjén nagy amerikai konyhás nappali, 3 szoba, 2 fürdőszoba került kialakításra. A méretes nappalit egy körbe napozott nagy terasz teszi otthonossá. Az emeleti szinten három hálószoba és egy fürdőszoba került kialakításra. A ház délkeleti fekvésű, minden felszereltséggel, ami ma egy modern háznál elvárható: mennyezet hűtés-fűtés, padlófűtés, okos ház előkészítés, teljes napelem rendszer előkészítés, elektromos alumínium redőny, szúnyogháló. Az ár nem tartalmazza a konyhai beépített bútorokat, minden mást igen.
Az ingatlan kiemelkedően nagy energiahatékonyságú. A fűtést alacsony rezsijű és nagy hatékonyságú modern kondenzációs gázkazán biztosítja padló és mennyezet fűtés-hűtéssel.
Közlekedése kiváló, Buda egyik legnagyobb közlekedési csomópontja, a Széll Kálmán tér 15 perc alatt elérhető. A buszmegáló 5 perc sétára az ingatlan bejáratától. Legközelebbi bevásárló hely a HÜVI Bevásárlóközpont. Posta, gyógyszertár, óvodák, bölcsődék , iskolák mind megtalálhatók a közelben. Csendes nyugodt zöldövezet, távol a város zajától, de mégis közel mindenhez.
Amennyiben felkeltette az érdeklődését az ingatlan, kérem hívjon akár hétvégén is!

Az ingatlan elhelyezkedése

Kapcsolati adatok

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok