+36 (20) 2 631 245

Üdvözlünk!

A Fortuna Home eladó és kiadó ingatlanok közvetítése terén nyújt mindenre kiterjedő szolgáltatást.

A cég kis létszámmal,  de széleskörű kapcsolatrendszerrel működik, ezért minden kedves ügyfelünket kiemelt figyelemmel, az egyéni igények alapján tudjuk segíteni az ingatlankeresés vagy eladás folyamata során. Alapvető célunk, hogy személyes kapcsolatot alakítsunk ki ügyfeleinkkel, ezért szaktudásunkkal valóban mind az eladó, mind pedig a vevő fél számára legmegfelelőbb megoldást tudjuk megtalálni.

A cégünk által hirdetett legtöbb eladó vagy kiadó ingatlan a folyamatosan bővülő ügyfélkörünk ajánlása alapján kerül a portfóliónkba – a személyes jelenlét, az őszinte és közvetlen kapcsolat kialakítása alapeleme a cégünk és ügyfeleink sikeres együttműködésének.

Irodánk a teljes adásvételi vagy bérbeadási folyamat során támogatja partnereit, beleértve az esetleges hitelügyintézést, jogi tanácsadást, értékbecslést és energetikai vizsgálatot, illetve akár a lakásfelújítással foglalkozó szakemberek ajánlását is.

Forduljon hozzánk bizalommal, hogy Ön is megtapasztalja, hogy egy ingatlaniroda érdemben is segíteni tud az ingatlanokkal kapcsolatos, fontos döntések meghozatalának támogatásában.

 

A Fortuna Home Csapata